Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο και Άνδρο

syllipsi klopi
admin
07/07/2017 12:42
 
 
 

Δέκα αλλοδαποί συνελήφθησαν στις 5 και 6 Ιουνίου σε νησιά των Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο και Άνδρο.

Πιο συγκεκριμένα:
*Το διήμερο 5 και 6 Ιουλίου συνελήφθησαν δύο άτομα στη Μύκονο και τέσσερα άτομα στη Σαντορίνη γιατί επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μυκόνου συνέλαβαν έναν 34χρονο υπήκοο Κονγκό και μία 33χρονη υπήκοο Ερυθραίας, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, πλαστού διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας αρχών Ερυθραίας και Γαλλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας συνέλαβαν δύο υπηκόους Ιράν, ηλικίας 30 και 25 ετών (άνδρα-γυναίκα), έναν 38χρονο υπήκοο Συρίας και έναν 28χρονο υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίων και δελτίου ταυτότητας αρχών Ολλανδίας, Ρουμανίας, Γαλλίας και Ινδίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και την Ιταλία.
*Τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Ιουλίου στην Ίο συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αυστραλίας, ηλικίας 28 και 26 ετών (άνδρας-γυναίκα), διότι οδηγούσαν δίκυκλα υπό την επήρεια μέθης.
*Το απόγευμα της 6ης Ιουλίου στην Άνδρο συνελήφθη στην Άνδρο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Το βράδυ της 6ης Ιουλίου στην Άνδρο 38χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημ/κείου Αθηνών για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και βίαιης προσαγωγής του.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*