Συνελήφθησαν χθες 25 Μαρτίου 2025 το απόγευμα στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δυο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός (ηλικίας 24, 23 και 22 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμπλοκής, απόπειρας ανθρωποκτονίας, πρόκλησης σωματικών βλαβών, απειλής και παράβασης του Κ.Ο.Κ.
Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινήθηκαν εναντίων τριων πεζών ημεδαπών, παρασύροντας και τραυματίζοντας δύο από αυτούς, με αφορμή συμπλοκή που είχε προηγηθεί μεταξύ τους εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι τραυματισθέντες μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για παροχή ιατρικής φροντίδας και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.
Στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας οι δράστες, που αρχικά είχαν τραπεί σε φυγή, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίσθηκαν. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και – όπως προέκυψε – το είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία και το οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 22χρονος αλλοδαπός.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις