Μύκονος και Σίφνος: Πρόλαβαν την κάνναβη πριν την πώληση της

kannabi ioylios 2017 mykonos
admin
07/08/2017 11:09
 
 
 

Δύο επιτυχίες στην προσπάθεια τους να καταπολεμήσουν τη διάδοση των ναρκωτικών «μετρούν» οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων, αφού σήμερα και το Σάββατο προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων σε Μύκονο και Σίφνο, τα οποία είχαν στην κατοχή τους κάνναβη.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. ένας 23χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε 21 μικροσυσκευασίες που περιείχαν συνολικά 88,3 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη και 0,7 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα). Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Κάνναβη και στη Σίφνο
Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Σίφνο, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων, ενώ από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι που διέμεναν οι δράστες, είχαν αποθηκευμένη – σε διαφορές συσκευασίες – επιπλέον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 96,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και μεταλλικό θρυμματιστή κάνναβης. Το σύνολο των ανευρεθέντων πειστηρίων κατασχέθηκαν.

kannabi ioylios 2017 sifnos

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*