Δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου

astynomikoi xristoygenna 2017 1
admin
03/01/2018 13:55
 
 
 

Φιλανθρωπική βοήθεια σε ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω προσέφεραν οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, οι οποίες διοργάνωσαν επίσης εκδηλώσεις για τα παιδιά του αστυνομικού προσωπικού, κατά τον εορτασμό των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου προέβησαν στη συγκέντρωση ειδών και χρημάτων, μέσα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία παραδόθηκαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων από αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Συγκεκριμένα στη Σύρο, στις 23 Δεκεμβρίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Αυγερινός, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του, παρέδωσε επιταγή στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων.
Ακόμη, είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στο Παράρτημα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα Κολύμπια Ρόδου (από τον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Ταξίαρχο Γεώργιο Γεωργακάκο), καθώς και στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου (από τον Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνος Κοκορόσκο).
Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή, εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και ενήλικες, αποτελεί και σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των ιδρυμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών τους.

astynomikoi xristoygenna 2017 2
Παράλληλα, την παραμονή των Χριστουγέννων στη Σύρο, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων πραγματοποίησε εκδήλωση για τα παιδιά του αστυνομικού προσωπικού. Σε αυτήν, παρέστη πλήθος συναδέλφων με τα παιδιά τους, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες και φυσικά να δεχτούν με ιδιαίτερη χαρά δώρα από τον Αϊ Βασίλη. Αντίστοιχες παιδικές εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Α’ – Β’ Δωδεκανήσου και τις τοπικές Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων σε Ρόδο και Κω.

astynomikoi xristoygenna 2017 3

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*