Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Τήνο, Σίφνο και Σαντορίνη

 
 
 

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Τήνο για παράνομες οικοδομικές εργασίες, μία 51χρονη γυναίκα στη Νάξο που οδηγούσε μεθυσμένη, μια καταζητούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Σίφνο και δυο Σύριοι οι οποίοι προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα…

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή το πρωί συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 39χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 42 και 49 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Νάξο

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού, 51χρονη ημεδαπή η οποία οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη καταζητούμενης στη Σίφνο

Την Παρασκευή το πρωί στη Σίφνο, συνελήφθη από τις Αστυνομικές αρχές του νησιού, 40χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ιωαννίνων με ποινή κάθειρξης -5- ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας δύο αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού

Στο αεροδρόμιο της Θήρας συνελήφθησαν την Παρασκευή, δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 24 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστογραφημένων δελτίων ταυτότητας αρχών Γερμανίας και Ισπανίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*