Μύκονος: Συνελήφθησαν οι δράστες της κλοπής ρολογιού από Σαουδάραβα δημοσιογράφο

 
 
 

mykonos xora brady

Δύο άνδρες (ηλικίας 22 και 23 ετών) και μια γυναίκα 26 ετών συνελήφθησαν σήμερα στη Μύκονο, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας πιστοποιητικών και διακεκριμένης κλοπής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την ενδελεχή αξιολόγηση των στοιχείων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Χώρα Μυκόνου, ο 22χρονος αφαίρεσε «ταχυδακτυλουργικά» το ρολόι, αξίας 200.000 ευρώ, από το χέρι του 55χρονου Σαουδάραβα δημοσιογράφου, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλο, όπου τον περίμενε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες κυκλοφορούσαν στο νησί βραδινές ώρες με τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία είχε νοικιάσει η 23χρονη, χρησιμοποιώντας πλαστό δίπλωμα οδήγησης.
Η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη και αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε το πλαστό δίπλωμα οδήγησης.
Σημειώνεται ότι οι δράστες προσήχθησαν σήμερα το πρωί από το χώρο του αεροδρομίου Μυκόνου, στο οποίο είχαν μεταβεί με σκοπό να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*