Ρόδος: Βρήκαν φυτεία κάνναβης – Ψάχνουν τους «καλλιεργητές»

 
 
 

fyteia rodos ioynios 2018 1

Συνολικά 76 φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από την οργανωμένη φυτεία, η οποία εντοπίσθηκε πρόσφατα σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου Ρόδου.

Η φυτεία ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που περικλειόταν από πυκνή βλάστηση, όπου άγνωστοι δράστες φύτεψαν και καλλιεργούσαν συστηματικά τα δενδρύλλια. Η ευρύτερη περιοχή είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση και χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης με ύψος έως 1,7 μέτρα.

fyteia rodos ioynios 2018 2
Επιπλέον, από την αυτοψία που έγινε στον χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε καλλιεργητικός εξοπλισμός, όπως γεωργικά εργαλεία, πλαστικοί σωλήνες ποτίσματος, φωτοβολταϊκό πάνελ με συσσωρευτή, δυο ηλεκτρικές αντλίες, καθώς και πλαστική δεξαμενή νερού που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*