Γίνε μέρος της εμπειρίας του 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016!

admin
17/05/2016 13:37
 
 
 

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 έχει ήδη αρχίσει, αφού σε 24 μέρες από σήμερα, στις 10,11 και 12 Ιουνίου η Σύρος θα φιλοξενήσει την πρώτη (για φέτος το καλοκαίρι) μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για το νησί.

Σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (που συνεργάζεται με την διοργανώτρια εταιρεία για τη διεξαγωγή του τριάθλου), δόθηκε συνέντευξη Τύπου, με σκοπό την προτροπή για – ακόμη μεγαλύτερη – συμμετοχή των Συριανών σε αυτή τη διοργάνωση, η οποία θα συμβάλλει στο να καθιερωθεί η Σύρος ως ένας «σταθμός» στο ετήσιο πρόγραμμα των τριαθλητών από την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Τη συνέντευξη παραχώρησαν οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας εταιρείας diaplous s.d.d.a. Ltd Κωνσταντίνος Μητρόπαπας και Ιωάννα Καλλιμάχου, μαζί με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό, ο οποίος, από την πλευρά του, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το τρίαθλο της Σύρου «θα αφήσει εποχή και οι στόχοι του θα επιτευχθούν στο ακέραιο», ενώ ταυτόχρονα θα καθιερώσει το νησί ως προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Επίσης, ο κ. Μαραγκός κάλεσε τους κατοίκους της Σύρου να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση κι εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ομάδα του TRIMORE («την επιτομή των καλών συνεργατών» όπως την χαρακτήρισε), τον Ν.Ο.Σ. (για την καταλυτική παρουσία του) και τα τοπικά ΜΜΕ (για την προβολή και την εξωστρέφεια της διοργάνωσης).

«Η Σύρος είναι ένα υπέροχο τερέν για το τρίαθλο» ανέφεραν χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπαπας και η κ. Καλλιμάχου και τόνισαν ότι «οποιοσδήποτε μπορεί να είναι μέρος του αθλήματος», ρίχνοντας το βάρος ιδιαίτερα στα παιδιά.

{youtube}MgnUcz05Hkc{/youtube}

Συμμετέχω ενεργά, ενθαρρύνω με θέρμη

Τρεις είναι οι τρόποι που μπορούν οι Συριανοί να γίνουν αναπόσπαστο «κομμάτι» αυτής της αθλητικής γιορτής και να δείξουν στους αθλητές, τους συνοδούς τους και τους επισκέπτες την απαράμιλλη συριανή φιλοξενία.

Πρώτον, να εγγραφούν στην ομάδα των εθελοντών της διοργάνωσης και να συνεισφέρουν ενεργά στην επιτυχία και την καθιέρωση του θεσμού. Δεύτερον, να συμμετέχουν ενεργά στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν το τριήμερο της διοργάνωσης (επιστημονική εσπερίδα στις 10 Ιουνίου στο θέατρο Απόλλων, ποδηλατική περιήγηση στην Ερμούπολη στις 11 Ιουνίου, αγώνας 5 χιλιομέτρων μέσα στην Ερμούπολη στις 11 Ιουνίου, παιδικό τρίαθλο στην περιοχή «Νησάκι» στις 12 Ιουνίου). Τρίτον, να γίνουν ενεργοί θεατές, ενθαρρύνοντας με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες (πρωταθλητές, αλλά και ήπιους αθλητές), ώστε να τους μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό η εμπειρία του τριάθλου στη Σύρο και να επιζητούν να την ξαναζήσουν!

 

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*