2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου: Μέχρι τις 7 Ιουνίου οι εγγραφές

Newsroom
30/05/2023 09:56
 
 
 

 

Το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στην Πάρο το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και τουριστικά γεγονότα της Ελλάδας.

Το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου περιλαμβάνει διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, την κολύμβηση και το Aquathlon, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες στις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες.

Μόλις τρεις εβδομάδες έμειναν για το μεγάλο ραντεβού στο νησί των Κυκλάδων, γι’ αυτό όσες και όσοι θέλουν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία θα πρέπει να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπως και η πλήρης προκήρυξη των αγώνων.

Η Οργανωτική Επιτροπή (σε συνεργασία με φορείς, εταιρίες και την τοπική κοινωνία) εξασφάλισε για όλες/όλους τις/τους συμμετέχουσες/συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους:
-40% έκπτωση στις μετακινήσεις με Blue Star Ferries (περισσότερες πληροφορίες εδώ).
-Εκπτώσεις σε διαμονή, εστίαση και αγορές (περισσότερες πληροφορίες εδώ).
-Ένα εντυπωσιακό και πλήρες πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει pasta party και μαθήματα yoga.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στο Facebook και στο Instagram.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*