Κυπελλούχος Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας

Newsroom.
12/06/2024 14:18
 
 
 

 

Τα γιορτινά του φόρεσε το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Θήρας το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 για να υποδεχθεί τον 24ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Διεξήχθη ένας αγώνας που καθήλωσε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου όπου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «λυγίσει» στην παράταση 66-62 (κ.δ 56-56) την αντίσταση του Άτλαντα και να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι παίκτες των δύο ομάδων που βρέθηκαν στον τελικό προσέφεραν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι γεμάτο πάθος, δυνατές μονομαχίες, εκπληκτικές φάσεις, με τη διακύμανση του σκορ να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Θέλουμε από καρδιάς να συγχαρούμε όλους του αθλητές που πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση, τις διοικήσεις των συλλόγων και την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) καθώς και να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμή και ανιδιοτελή συνεισφορά τους την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης και ιδιαιτέρως την κ. Βαλεντίνη Κούτουλα και τον κο Παυλάκο Πέτρο όπως και τα ξενοδοχεία MagmaResort, CastroHotel, TherosHouses, το εστιατόριο Περίβολος και την Κάβα Φουστέρης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 57 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*