Εκλογές την Κυριακή για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναξιακού ΑΟ

Newsroom
26/07/2024 02:10
 
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού  Α.Ο. ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Παντάνασσας και θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους έχουν προθεσμία έως την Παρασκευή, 26 Ιουλίου στις 10 το βράδυ. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 22850 23170 και 694 465 2667.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συντοπίτες να προσέλθουν στις κάλπες για την εκλογή του νέου συμβουλίου του Σωματείου. Παράλληλα, απευθύνει πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τον ιστορικότερο Σύλλογο των Κυκλάδων να δηλώσουν εγκαίρως την υποψηφιότητά τους. Η ενεργός συμμετοχή των μελών και των φίλων του συλλόγου είναι κρίσιμη για τη συνέχιση και την ανάπτυξη του Πανναξιακού Α.Ο.

«Σας περιμένουμε όλους να συμβάλετε στη διαδικασία και να ενισχύσετε το έργο του συλλόγου μας» σημειώνει ο Πανναξιακός ΑΟ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*