Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟ – Ο Κώστας Απιδόπουλος νέος πρόεδρος

apidopoulos 2
Newsroom
29/07/2024 01:46
 
 
 

 

Ο Πανναξιακός ΑΟ πραγματοποίησε χθες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, με 159 μέλη να προσέρχονται στην κάλπη. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Απιδόπουλος, ο οποίος θα συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο τις επόμενες μέρες για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση. Τα νέα μέλη του ΔΣ, σε αλφαβητική σειρά, είναι οι: Αγγελής Μιχαήλ, Ανδριανοπούλου Ελένη, Βλαχάκης Ιωάννης, Καραγιάννης Ιωάννης, Καρούσης Δημήτριος, Κονδύλης Στυλιανός, Κρητικακή Δανάη, Μαχαίρα Αικατερίνη, Περράκη Γεωργία, Πολυχρονάκος Ιωάννης, Στεφάνου Νικόλαος, Τόμπας Πλάτων, Τσερπέ Αικατερίνη, Χαμηλοθώρης Μιχαήλ, με αναπληρωματικό μέλος τον Φίλιο Αθανάσιο.

Η νέα διοίκηση ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού για την ανταπόκριση, καθώς και τον δικηγόρο κ. Σπύρο Μαθιουδάκη και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟ

Χθες πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου μας. Στην κάλπη προσήλθαν 159 μέλη του συλλόγου.
Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Απιδόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.
Αναλυτικά παραθέτουμε με αλφαβητική σειρά την εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ. :
1) ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
2) ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
3) ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5) ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6) ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
7) ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ ΔΑΝΑΗ
8) ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
9) ΠΕΡΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
10) ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
11) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12) ΤΟΜΠΑΣ ΠΛΑΤΩΝ
13) ΤΣΕΡΠΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
14) ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΦΙΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Η νεοεκλεγής διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του νησιού για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της για την εκλογική διαδικασία!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δικηγόρο κ. Σπύρο Μαθιουδάκη, που ηγήθηκε της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών καθώς και το ιστορικό μέλος του σωματείου κ. Γιοσμά Ιωάννη για την καθοριστική συμμετοχή του για άλλη μια χρονιά σαν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, όπως και τον κ. Λογαρά Ιωάννη και την κυρ. Τοκμακίδου Αλεξάνδρα.

Μαζί γράφουμε Ιστορία!

Πανναξιακός

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*