Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινες» Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία (video)

Newsroom.
02/08/2024 13:41
 
 
 

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λίγα λεπτά μετά το χάλκινο μετάλλιο των Παπακωνστνατίνου και Γκαϊδατζή, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών της κωπηλασίας.

Η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, με 6:49:28!

Το ελληνικό δίδυμο, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έκανε μια τρομερή αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα και πλησίασε ακόμα και το ασημένιο μετάλλιο.

Φίτσιου και Κοντού τερμάτισαν τελικά στην τρίτη θέση κι έφεραν το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παρίσι 2024 και το έκτο της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνολικά είναι το 125ο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Παρασκευής (2/8) με δύο χάλκινα και τρεις παρουσίες σε τελικό. Να θυμίσουμε ότι περιμένουμε και την προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του μονού σκιφ, το Σάββατο (3/8), όπου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στο Τόκιο.

Η συγκομιδή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανέρχεται στα 4 μετάλλια, με τον Απόστολο Χρήστου να έχει κατακτήσει το ασημένιο στα 200μ. ύπτιο, ενώ τα χάλκινα μετάλλια έγιναν τρία (Τσελίδης στο Τζούντο, Παπακωνσταντίνου – Γκαϊδατζής και Κοντού Φίτσιου στην κωπηλασία».

Δείτε την κούρσα :

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*