1.500 καθίσματα για το Δημοτικό Στάδιο Μήλου δώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Newsroom
10/10/2024 22:46
 
 
 

 

Σε μία γενναιόδωρη κίνηση που αναβαθμίζει το αθλητικό επίπεδο της Μήλου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δώρισε 1.500 καθίσματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού. Η δωρεά αυτή αποτελεί σημαντική προσφορά για τον Παμμηλιακό και όλους τους κατοίκους της Μήλου, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να παρακολουθούν τα αθλητικά γεγονότα με μεγαλύτερη άνεση.

Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού, Μιχάλης Βαμβακάρης, και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κ. Γιαννακόπουλο, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του συνεισφορά, η οποία ενισχύει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στο νησί.

Ευχαριστίες απευθύνθηκαν επίσης προς τον κ. Βαγγέλη Χρυσοχόο, project manager και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας «White Veil», που διαχειρίζεται το ΟΑΚΑ, για τις ενέργειές του. Επιπλέον, ο σύλλογος ευχαρίστησε θερμά τον συμπατριώτη επιχειρηματία, κ. Πέτρο Σακελλαρίου, για τη διαμεσολάβησή του στη σημαντική αυτή προσφορά.

Η τοποθέτηση των καθισμάτων θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Μήλου, αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την παραχώρησή τους. Τέτοιες κινήσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για αθλητές και θεατές και δείχνοντας ότι υπάρχουν ισχυροί υποστηρικτές που μοιράζονται την αγάπη για τον αθλητισμό και τη Μήλο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*