Κώστας Απιδόπουλος: Η μεταγραφή Μανωλά στον Πανναξιακό ΑΟ και τα προβλήματα στις αθλητικές υποδομές

Newsroom
19/10/2024 23:31
 
 
 

 

Σε συνέντευξή του στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ, Κώστας Απιδόπουλος, μίλησε για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Πανναξιακό αλλά και στις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Αναφέρθηκε στη θριαμβευτική εμφάνιση του τμήματος στίβου του Πανναξιακού ΑΟ στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, αποδίδοντας τα εύσημα στον Πλάτωνα Τομπά, ο οποίος είναι η «ψυχή» της ομάδας του στίβου.

Ο κ. Απιδόπουλος αναφερόμενος τση σημαντική μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Πανναξιακό, τόνισε ότι είναι τιμή για την Ναξιακή ομάδα να έχει έναν τόσο καταξιωμένο αθλητή στις τάξεις της. Ωστόσο, επισήμανε τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάξο, με κυριότερο τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Νάξου, ο οποίος είναι ακατάλληλος για να φιλοξενήσει τους αγώνες.

Ο κ. Απιδόπουλος κάλεσε τις τοπικές αρχές να επιταχύνουν τις απαραίτητες εργασίες, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεση αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών.

Όπως είπε, αναγκαστικά ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγερσανίου, τονίζοντας παράλληλα την επιτακτική ανάγκη για βελτίωση των υποδομών, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στον στίβο, ώστε να υποστηριχθεί η ανάπτυξη του αθλητισμού στη Νάξο.

Ο Πανναξιακός ΑΟ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 2:30 το μεσημέρι, τον Μαρπησσαϊκό Πάρου στον πρώτο αγώνα που θα συμμετέχει και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Κώστας Μανωλάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγίου Αρσενίου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο της Νάξου, έδρα του Πανναξιακού ΑΟ.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*