Γιάννης Μαργαρίτης: Με επιτυχία το European Freestyle Pro Tour «Michalis Mavrogiannopoulos» με τη στήριξη της περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Newsroom
20/10/2024 00:00
 
 
 

 

Με στόχο την ανάδειξη της Νάξου ως διεθνούς προορισμού για θαλάσσια αθλήματα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση του European Freestyle Pro Tour «Michalis Mavrogiannopoulos». Η επιτυχημένη εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στις μαγευτικές παραλίες του νησιού, συγκέντρωσε αθλητές παγκόσμιου επιπέδου από Ευρώπη, Ιαπωνία και Καραϊβική, ενισχύοντας την εικόνα της Νάξου στον παγκόσμιο χάρτη του windsurfing.

Ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης σε δήλωση του κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον παγκόσμιο πρωταθλητή Lennart Neubauer από τη Νάξο, που εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με το ταλέντο και την τεχνική του.
Παράλληλα τόνισε τη σημασία της διοργάνωσης και τη δέσμευσή του στην προώθηση σημαντικών αθλητικών γεγονότων, αναδεικνύοντας τη συμβολή της τοπικής κοινωνίας και της οικογενειακής επιχείρησης Tortuga.

Η δήλωση του έπαρχου Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή της στην προώθηση του αθλητισμού και τη στήριξη κορυφαίων διοργανώσεων υψηλού επιπέδου, αποτέλεσε βασικό αρωγό του European Freestyle Pro Tour «Michalis Mavrogiannopoulos», το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Νάξο. Μέσα από τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενίσχυσε τη διεθνή εικόνα του νησιού μας, ως ιδανικού προορισμού για θαλάσσια αθλήματα και εκδηλώσεις.

Στην επιτυχία του European Freestyle Pro Tour «Michalis Mavrogiannopoulos» συνέβαλλε με περηφάνια και η οικογενειακή μας επιχείρηση Tortuga , επιβεβαιώνοντας την επιθυμία μας για διεθνή προβολή της Νάξου, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουμε την αξία του αθλητικού πνεύματος. Είναι δέσμευσή μου πως θα υποστηρίζω ενεργά, πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του τόπου μας, όπως η φιλοξενία σημαντικών αθλητικών γεγονότων.
Η διοργάνωση συγκέντρωσε αθλητές υψηλού επιπέδου από όλη την Ευρώπη, Ιαπωνία και Καραϊβική, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντυπωσιακές επιδόσεις στις πανέμορφες παραλίες της Νάξου, οι οποίες προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για το άθλημα του windsurfing. Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχώρισε με το ταλέντο και την αξεπέραστη τεχνική του ο δικός μας παγκόσμιος πρωταθλητής Lennart Neubauer Gre-734.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*