Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 2nd TRIMORE Syros Triathlon!

syros triathlon kolimbisi
admin
09/06/2017 22:05
 
 
 

Λίγες μέρες μόνο απομένουν για την έναρξη του 2nd TRIMORE Syros Triathlon, το οποίο φέτος θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες (από τις 15 μέχρι και τις 18 Ιουνίου) και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα αθλητικών και παράλληλων εκδηλώσεων.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, καθώς αναμένεται να έρθουν στη Σύρο περίπου 2.500 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό (αθλητές και συνοδοί από 11 χώρες), ενώ το παρών θα δώσουν ηχηρά ονόματα του ελληνικού και του παγκόσμιου τριάθλου.
Επίσης, φέτος υπάρχουν μερικές «καινοτομίες» που θα κάνουν ακόμη πιο συναρπαστική τη διοργάνωση, όπως είναι οι αγώνες water polo, ο κολυμβητικός παράπλους ανοικτής θαλάσσης 5,5 km – 3,5km – 0,5km, το Aqua Aerobic, το Water – Obstacle Triathlon, το Olympic Distance Triathlon, τα SUP και Kayak events και τα 10km τρέξιμο πόλης, με τα αθλήματα να διεξάγονται σε διάφορες περιοχές του νησιού (Φάμπρικα, Βάρη, Μέγα Γιαλό, Γαλησσά) και όχι αποκλειστικά στην Ερμούπολη.

kallimaxoy maragkos mitropapas
Για ένα από τα πιο σημαντικά, εντυπωσιακά αλλά και απαιτητικά τριαθλητικά events έκανε λόγο ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε προς τα τοπικά ΜΜΕ, τονίζοντας παράλληλα ότι η Σύρος, με σταθερά βήματα, κάνει αισθητή την παρουσία της ως προορισμός αθλητικού τουρισμού. Ευχαρίστησε, επίσης, τα μέλη της ομάδας TRIMORE, τους χορηγούς, καθώς και όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην καθιέρωση και εδραίωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι «ο κόσμος της Σύρου έχει καταλάβει την προστιθέμενη αξία της και θα την αγκαλιάσει» για ακόμη μια φορά.

kallimaxoy
«Θα παρακολουθήσουμε ένα φαντασμαγορικό γεγονός» δήλωσε η Άννα Καλλιμάχου, μέλος της ομάδας TRIMORE και αθλήτρια τριάθλου και η ίδια, η οποία αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου των εθελοντών που μέχρι στιγμής, ανέρχονται στους 60. Μάλιστα, επισήμανε ότι ακόμη και τώρα μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή και να ζήσει το 2nd TRIMORE Syros Triathlon από την πλευρά του εθελοντή.

maragkos mitropapas
Όλοι έχουν θέση στη διοργάνωση, σύμφωνα με το έτερο μέλος της ομάδας TRIMORE Κωστή Μητρόπαπα, εξηγώντας ότι δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες αθλητές, αλλά σε όλους εκείνους που θέλουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και να «μετρήσουν» τις δυνάμεις πλάι στους τριαθλητές. Θέση έχουν επίσης, οι φίλοι και οι οικογένειες τους, που θα τους συνοδέψουν στη Σύρο και ως επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νησί. Θέση έχουν και οι μόνιμοι κάτοικοι, είτε παίρνοντας μέρος σε κάποιο από τα αθλήματα, είτε ως θεατές που θα εμψυχώσουν τους αθλητές και θα τους δώσουν την απαραίτητη ώθηση, καθώς – σύμφωνα με τον κ. Μητρόπαπα – η ενθάρρυνση των θεατών αυξάνει κατά 20{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} την απόδοση των αθλητών.
«Θέλουμε να πούμε στους Συριανούς ότι ένα δικό τους event και θα πρέπει να το ζήσουν στο έπακρο […] Θέλουμε να ξεσηκώσουμε το νησί και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τη διοργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλα τα αθλήματα, εκτός από το τρίαθλο.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*