Δ. Καρούσης: “Ο Πανναξιακός είναι ένας και αδιαίρετος και ανήκει στους Ναξιώτες”

karousis
admin
13/08/2017 09:01
 
 
 

Για την πορεία των δυο σωματείων του Πανναξιακού μίλησε στο naxostimes.gr ο διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης ο οποίος είναι μέλος και των δυο διοικητικών συμβουλίων, στα οποία εκλέχτηκε πρόσφατα και μάλιστα στην πρώτη θέση.

Ο κ. Καρούσης κάλεσε τους Ναξιώτες να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας τόσο του Πανναξιακού ΑΟΝ (μπάσκετ, βόλεϊ) όσο και του Πανναξιακού ΑΟ (ποδόσφαιρο, στίβος), προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τα σωματεία αλλά και να συνδράμουν με κάθε τρόπο οικονομικά τις ομάδες οι οποίες τους ανήκουν…

Ο Ναξιώτης διαφημιστής μιλώντας στο naxostimes.gr σχετικά με την υποψηφιότητα και εκλογή του και στα δυο σωματεία, υπογράμμισε ότι “ο Πανναξιακός είναι ένας και αδιαίρετος”. Και τα δυο διοικητικά συμβούλια χρειάζονται ικανούς και δραστήριους ανθρώπους ούτως σώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται σε όλα τα θέματα που προκύπτουν στις ομάδες, για να πετύχουν τους στόχους τους”.

“Υπάρχει απροθυμία συμμετοχής στα ψηφοδέλτια διότι ο κόσμος θεωρεί ότι θα πρέπει οι διοικούντες να πληρώνουν το κόστος των ομάδων” σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Καρούσης εκφράζοντας παράλληλα τη διαφωνία του γι αυτό.

“Αυτό είναι μύθος. Οι πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να διατηρήσουν τις ομάδες μας ζωντανές. Ο κόσμος είναι ο κυρίαρχος κι αυτός θα πρέπει να επιλέξει και να αποφασίσει εάν θέλει τις ομάδες στο νησί”.

Ο κ. Καρούσης κάλεσε τους Ναξιώτες να στηρίξουν τα δυο σωματεία διαθέτοντας ελάχιστα χρήματα. “Θα πρέπει όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας και των δυο ομάδων. Δεν είναι κανένα αξιόλογο ποσό, αφού με 0,30 € την ημέρα για τον ΠΑΟΝ και με 0,25 € για τον Πανναξιακό ΑΟ μπορούν όλοι μαζί να στηρίξουν τις ομάδες μας” τόνισε. 
Απαντώντας σε σχετικό για τους στόχους των ομάδων ερώτημα σημείωσε ότι στόχος της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι ο πρωταθλητισμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, ενώ για την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανναξιακού, να ανέβει στη Β Εθνική κατηγορία. “Ο αθλητισμός διαφημίζει το νησί μας και αυτό είναι προς όφελος όλων. Από τους πολίτες της Νάξου και την έμπρακτη στήριξη τους στα σωματεία εξαρτάται το μέλλον τους” υπογράμμισε. 

Ο κ. Καρούσης, ερωτώμενος σχετικά για το αν ο Πανναξιακός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ενιαίο σωματείο (όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε) είπε ότι είναι θετικό το γεγονός να υπάρχουν δυο διοικητικά συμβούλια, αφού έτσι ασχολούνται περισσότεροι άνθρωποι όπου ο καθένας έχει το δικό του αντικείμενο με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερη δουλειά και να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα. Υπογράμμισε τέλος ότι ο ίδιος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και τα δυο σωματεία, αλλά εάν δει ότι ο κόσμος αδιαφορεί “κάτι το οποίο σημαίνει ότι η τοπική κοινωνία δεν θέλει να υπάρχουν οι ομάδες στο νησί”, τότε θα παραιτηθεί…
“Ο Πανναξιακός δεν ανήκει σε κανένα διοικητικό συμβούλιο. Ανήκει στο λαό της Νάξου και αυτός είναι που θα αποφασίσει εάν θέλει τις ομάδες ή όχι. Αυτό θα αποδειχτεί από τη βοήθεια που θα προσφέρουν. Θα πρέπει όλοι να συνδράμουν για να κρατήσουμε τον αθλητισμό ψηλά στο νησί μας” τόνισε.

 

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*