Ενδοκυκλαδικό ντέρμπι στο ΔΑΚ Νάξου σήμερα

pannaxiakos thira
admin
11/11/2017 10:10
 
 
 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έχοντας σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Volleyleague γυναικών.

Ο πρωτοπόρος Πανναξιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς και η Αμερικανή Αμάντα Μπράουν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο που την κράτησαν εκτός αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική με το Μαρκόπουλο, αλλά η συμμετοχή της θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου έχοντας σε εκπληκτική φόρμα την Παναγιώτα Διώτη, σε άνοδο τις Αποστολία Νούσια – Άννα Καλαντάντζε και με τις τρεις ξένες του να έχουν βρει τα πατήματα τους στο γήπεδο, δουλεύει όλη την εβδομάδα πάνω στον αγώνα του Σαββάτου.

Για το ενδοκυκλαδικό ντέρμπι μεγάλη είναι η κινητοποίηση των οπαδών με την προπώληση των εισιτηρίων να δείχνει sold-out στο ΔΑΚ Νάξου.

Η αποστολή της Σαντορίνης χωρίς απουσίες αναμένεται στη Νάξο το απόγευμα της Παρασκευής και θα προπονηθεί στο «Δημήτρης Περιστεράκης» το Σάββατο το πρωί.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 11.11.2017 και θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από την το κανάλι του Πανναξιακού ΑΟΝ στο youtube σε συνεργασία με την Cyclades Video του Γιώργου Δεουδέ.

Διαιτητές: Ονόπας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*