Στο βάθρο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας ο Α.Ο. Μυκόνου

kallias 35 marathonios 2017 1
admin
13/11/2017 09:59
 
 
 

Τρεις αθλητές του Α.Ο. Μυκόνου κατάφεραν να διακριθούν στα παράλληλα αγωνίσματα των 10χλμ. και των 5 χλμ. του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καλλίας και η Ελευθερία Πετρουλάκη κέρδισαν την πρώτη θέση ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα, στον αγώνα δρόμου 10χλμ., ενώ ο Γιώργος Μίνος κέρδισε την τρίτη θέση στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. Μάλιστα, ο Χρήστος Καλλίας έκανε χρόνο 30.50, σπάζοντας το ρεκόρ 12 ετών στα 10 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου (το προηγούμενο ρεκόρ αγώνων ανήκε στον Κώστα Πούλιο με 31.06 από το 2005).

kallias 35 marathonios 2017 2
Τον τερματισμό των αθλητών του Α.Ο. Μυκόνου παρακολούθησε από κοντά ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook δήλωσε την ικανοποίηση του για τους καρπούς που αποφέρουν οι πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής (και) στον τομέα του αθλητισμού, επισημαίνοντας ότι επόμενος στόχος είναι η ολοκλήρωση και του πρώτου κλειστού γυμναστηρίου στο νησί.
«Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα γενιά δρομέων που εκπροσωπούν τη Μύκονο στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Εμείς επενδύουμε σταθερά στο τρίπτυχο Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός, προβάλλοντας και ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο της Μυκόνου!» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Κουκάς.
(φωτό: sport24.gr και από τη σελίδα του Χρήστου Καλλία στο Facebook)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*