Ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη

paon thira 2017
admin
02/12/2017 10:02
 
 
 

Μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας ο Πανναξιακός επιστρέφει στη Νάξο και υποδέχεται την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου μπορεί να προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες αλλά είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Για την ομάδα της Νάξου δεν υπάρχουν προβλήματα καθώς και η κεντρική Αμερικανή Αμάντα Μπράουν επανήλθε πλήρως από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αριστερό της γόνατο. Ο προπονητής της ομάδας κ. Παπαδόπουλος σημείωσε στο volleyball.gr: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και θεωρώ μέσα στη Νάξο θα το πετύχουμε».

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, η ομάδα της Ηλιούπολης θα ταξιδέψει το Σάββατο το πρωί για την Νάξο και οι άσχημες καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο ίσως ταλαιπωρήσουν τις αθλήτριες της Ηλιούπολης που θέλουν να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς στην δύσκολη έδρα της Νάξου.

Φυσικά η προπονήτρια της Ηλιούπολης είναι απολύτως ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της, έχοντας ήδη δει δύο αθλήτριες της να χρίζονται MVP (Λιάγκη και Τοτσίδου). Η Πηνελόπη Μπλάμη δήλωσε στο volleyball.gr :«Θεωρώ ότι η Νάξος θα είναι η πιο δύσκολη έδρα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Θα έχουν το ατού του κόσμου που γεμίζει το γήπεδο. Εμείς πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας. Η Νάξος είναι πιο πλήρης από εμάς, έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά θα παλέψουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και αν αυτό φέρει ένα καλό αποτέλεσμα τότε είναι ευπρόσδεκτο».

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, οι διοικούντες τον Πανναξιακό θα τιμήσουν την πρώην αθλήτρια του συλλόγου, Σία Τοτσίδου, που μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια στη Νάξο, επιστρέφει ως αντίπαλος.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2.12.2017 στις 19:00 με διαιτητές τους Μενεσλή – Λιάκου και επόπτες τους Κατσούλη και Μουστάκη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά με live stream από την επίσημη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ σε συνεργασία με την Cyclades Video του Γιώργου Δεουδέ

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*