Στη Νάξο Αμανατίδης και Νάνος από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (φώτος)

amanatidis nanos naxos 12
admin
30/01/2018 22:15
 
 
 

Επίσκεψη ουσίας πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία των υπευθύνων των ακαδημιών του Ολυμπιακού στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει εδώ και καιρό με το αντίστοιχο τμήμα ακαδημιών του Πανναξιακού.

Η αποστολή αποτελούνταν από τους Αμανατίδη Γιώργο (Επικεφαλής του τμήματος scouting ακαδημιών Ολυμπιακού) και Νάνο Βασίλειο (Διευθυντή δικτύου σχολών Ολυμπιακού).
Η εν λόγω αντιπροσωπεία πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με διάφορους φορείς του νησιού δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τα θέματα αθλητισμού στη Νάξο.

amanatidis nanos naxos 20

Εντός του 2018 προπονητήριο 8Χ8 στη Νάξο

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Αμανατίδης και Νάνος συναντήθηκαν στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Δημήτρη Λιανό, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη και τον πρόεδρο του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α Μιχάλη Μαρούλη. Κατά τη συνάντηση, από την πλευρά της δημοτικής αρχής ανακοινώθηκε η δέσμευση για την κατασκευή του Αθλητικού Προπονητηρίου 8Χ8 στο χώρο ανάμεσα στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο ΔΑΚ Νάξου μέσα στο 2018.

amanatidis nanos naxos 13

Συνάντηση με το μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο

Οι δυο κορυφαίοι αθλητές επισκέφτηκαν και τη Μητρόπολη Παροναξίας όπου συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο και μίλησαν για αρκετή ώρα για θέματα αθλητισμού επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον της Μητρόπολης προς τη νεολαία του νησιού.

amanatidis nanos naxos 24

Αμανατίδης και Νάνος στην ΕΑΣ και άλλους φορείς

Επόμενος σταθμός ήταν η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου που διαχρονικά είναι ο μεγάλος χορηγός του αθλητισμού στο νησί και ειδικότερα του Πανναξιακού σε όλα τα τμήματα. Εκεί τους περίμενε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.
Τελευταία συνάντηση των Αμανατίδη-Νάνου ήταν με φορείς του νησιού όπως τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Νάξου Βαγγέλη Κατσαρά και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Αποστόλη Καρεγλά.

amanatidis nanos naxos 15

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι μικροί μαθητές την αντιπροσωπία Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Ωστόσο, με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία των Ακαδημιών του Ολυμπιακού οι μικροί μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Χώρας Νάξου, οι οποίοι συζήτησαν μαζί τους για τον αθλητισμό και θέματα αθλητικής αγωγής.
Οι δυο αθλητές παρευρέθηκαν στη κοπή της πίτας των ακαδημιών και συμμετείχαν στη συνέχεια στην προπόνηση των μικρών αθλητών μας.
Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα της συνάντησης δεν ήταν άλλο από τη συμφωνία για τη πραγματοποίηση για πρώτη φορά scouting camp στο νομό Κθκλάδων με έδρα τη Νάξο στα τέλη Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν την ευκαιρία όλοι ανεξαιρέτως οι μικροί αθλητές των Κυκλάδων, να δείξουν το ταλέντο τους διεκδικώντας μια θέση στην καλύτερη ακαδημία της Ελλάδας.

amanatidis nanos naxos 14

Ικανοποίηση και ευχαριστήρια

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού εκφράζει την ικανοποίηση του για την επίσκεψη των Αμανατίδη και Νάνου και ευχαριστούν θερμά όσους συνέβαλαν στη φιλοξενία τους στο νησί (Blue Star Ferries, Polis Boutique Hotel, Yasouvlaki, Akrogiali rent a car, Stampa διαφημιστική εταιρεία).

amanatidis nanos naxos 10

amanatidis nanos naxos 11

amanatidis nanos naxos 16

amanatidis nanos naxos 17

amanatidis nanos naxos 18

amanatidis nanos naxos 19

amanatidis nanos naxos 21

amanatidis nanos naxos 22

amanatidis nanos naxos 23

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*