Μαρία Μπελιμπασάκη στο naxostimes.gr: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις κούρσες που έκανα – Ευχαριστώ τον Πανναξιακό

pannaxiakos stivos 3os 3
admin
13/02/2018 12:43
 
 
 

Την ικανοποίηση της για τις “χρυσές” επιδόσεις της στους αγώνες Κλειστού Στίβου, αλλά και τη συνεργασία της με τον Πανναξιακό εξέφρασε μιλώντας στο naxostimes.gr η “χρυσή” αθλήτρια του Ναξιώτικου Σωματείου Μαρία Μπελιμπασάκη.

Ήταν η πρώτη φορά που η κορυφαία αθλήτρια της Ελλάδας έλαβε μέρος σε αγώνες κλειστού στίβου όμως, δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει την φανταστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην κατηγορία γυναικών αφού με επίδοση 23.02 σημείωσε την 6η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα περίπου στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Επιπλέον, έγινε η δεύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα και πλέον κυνηγά την σπουδαία Κατερίνα Κόφφα. 

“Ήταν πρώτη φορά που κατεβαίνω στον κλειστό στίβο στα 200 και τα 400 μέτρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τους αγώνες και τις κούρσες που έκανα. Η επίδοση που έκανα στα 200 μ. είναι η 6η καλύτερη στον κόσμο…” δήλωσε στο naxostimes.gr.

Επόμενος στόχος της Μαρίας είναι να πρωταγωνιστήσει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το Σαββατοκύριακο, αλλά και στο παγκόσμιο στο Μπέρμιγχαμ για το οποίο προετοιμάζεται πυρτωδώς.

“Τώρα θα φύγω για Κωνσταντινούπολη όπου θα αγωνιστώ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και μετά στο παγκόσμιο, που θα διεξαχθεί 1- 4 Μαρτίου στην Αγγλία στο Μπέρμιγχαμ” τόνισε αισιόδοξη η Μαρία.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε και για την ομάδα της, τον Πανναξιακό Α.Ο., δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με το Ναξιώτικο Σωματείο.
“Είμαι για δεύτερη χρονιά φέτος στον Παναξιακό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Πραγματικά έχω πάρα πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και με τον κ. Δημήτρη Καρούση με τον οποίο μάλιστα κλείσαμε χορηγία με την Dole. Όλα πάνε πάρα πολύ καλά και οι άνθρωποι του Πανναξιακού με βοηθάνε όσο μπορούν περισσότερο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό” τόνισε.

 

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*