Finikas Run 2018 – Μέχρι αύριο οι ηλεκτρονικές εγγραφές

 
 
 

Την Κυριακή 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το 2ο Finikas Run 2018, το οποίο διοργανώνουν ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φοίνικα, ο Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος Φοίνικα και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου. Σκοπός της διοργάνωσης είνα η συγκέντρωση τροφίμων που θα διατεθούν σε γηροκομείο του νησιού.

Το Finikas Run 2018 περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 3 χλμ. και 6 χλμ. ανδρών/γυναικών, καθώς και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 200μ.(για παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού), 400 μ. (για παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού) και 800 μ. (για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.syrosrunnners.gr μέχρι την Τετάρτη 18 Απριλίου. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και μία ώρα πριν από την εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στην παραλία του Φοίνικα. Όριο εγγραφών για όλα τα αθλήματα: συνολικά 400 αθλητές.
Λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στην παραλιακή οδό του Φοίνικα και συγκεκριμένα από το αρτοποιείο «ΝΤΑΝΟΣ» μέχρι και το ξενοδοχείο “BRAZZERA”. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*