Τρία μετάλλια η Νάξος στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου

 
 
 

xorianopoylos alekos beteranos stiboy

Με ένα χρυσό μετάλλιο και δύο αργυρά στις αποσκευές του επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη και το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου ο ακούραστος αθλητής του ΣΕΒΑΣ Νάξου Αλέκος Χωριανόπουλος.

Ο Χωριανόπουλος τερμάτισε 1ος στα 800μ. (με χρόνο 03.24.67), 2ος στα 1.500μ. (με χρόνο 06.35.99) και 2ος στα 5χλμ. (με χρόνο 24.21.2), με τον ΣΕΒΑΣ να τον συγχαίρει για τη συμμετοχή του και την επάξια εκπροσώπηση της Νάξου, προτρέποντας ταυτόχρονα κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.
Το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Στίβου διεξήχθη με επιτυχία στις 23 και 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς», υπό την αιγίδα της ΟΕΒΑΣ. Σε αυτό συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές, καταρρίπτοντας αρκετά ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές.
Υποψήφιοι διοργανωτές του επομένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι οι ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας και ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας.

31o panellinio protathlima stiboy alexandroypoli

Θετικός απολογισμός
Συμπληρώνοντας φέτος το καλοκαίρι 10 χρόνια από την ίδρυση του, ο απολογισμός για τον ΣΕΒΑΣ Νάξου μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρει, καθώς από το 2008 μέχρι και το 2017, ο Βετεράνοι Στίβου της Νάξου απαριθμούν 82 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα (49 χρυσά, 26 αργυρά και 7 χάλκινα).
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά τους αθλητές που, με την ενεργή συμμετοχή τους, εκπροσωπούν τη Νάξο στις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ τονίζει ότι η ηλικία δεν μπορεί να περιορίσει την αγάπη για τον Αθλητισμό.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*