Με 525.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου αθλητικές εγκαταστάσεις χωριών της Νάξου

 
 
 

gipedo filotiou giagos gratsias 2

Τη χρηματοδότηση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το ποσό των 537.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές Αθλητικών Εγκαταστάσεων», ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση του το Σάββατο 21 Ιουλίου, το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Τα παραπάνω χρήματα θα διατεθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις στα χωριά: Χαλκί, Μονή, Άγιος Αρσένιος, Απείρανθος και Φιλώτι.

margaritis giannis enosi ksenodoxon pita 2018 30

Όπως ανέφερε στην εισήγηση του θέματος ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, το αντικείμενο της σύμβασης αφορά τη χρηματοδότηση των μελετών που έχει συντάξει και θεωρήσει η διεύθυνση τεχνικών έργων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και αφορούν τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 525.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χορήγηση της χρηματοδότησης.

Η χρηματοδότηση περιλαμβάνει αναλυτικά τις εξής επιμέρους αθλητικές εγκαταστάσεις:

1. Για το γήπεδο ποδοσφαίρου Νίκος Βλακός Χαλκείου, προβλέπεται δαπάνη ποσού 153.152,40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.
2. Για το γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στην Μονή Νάξου, προβλέπεται δαπάνη ποσού 17.521,20 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.
3. Για το γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Αρσενίου, προβλέπεται δαπάνη ποσού 133.176,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.
4. Για το αθλητικό κέντρο στη θέση «Μαυρομοίρες» της Απειράνθου προβλέπεται δαπάνη ποσού 186.000 € συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.
5. Για το γήπεδο ποδοσφαίρου «Γιάγκος Γρατσίας» Φιλωτίου προβλέπεται δαπάνη ποσού 31.871,72 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Για τη συνέχεια θα πρέπει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να συνάψει προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το εν λόγω έργο.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της περιφέρειας μέσω της ΣΑΕΠ 567 και του εγγεγραμμένου έργου με τίτλο «Συντηρήσεις – Επισκευές Χωρών Αθλοπαιδιών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων».

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*