Ο Νόνι Λίμα νέος προπονητής του Πανναξιακού ΑΟ – Έκλεισε η συμφωνία

 
 
 

noni lima 1

Ο Νόνι Λίμα θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανναξιακού ΑΟ, αφού τη Δευτέρα έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Αγγελή.

Ο Πανναξιακός είχε δείξει το ενδιαφέρον του για τον “παλιό γνώριμό” του, Νόνι Λίμα κι έτσι την Κυριακή ο προπονητής ταξίδεψε στη Νάξο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr τη Δευτέρα το απόγευμα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Αγγελή, τα βρήκαν κι έδωσαν τα χέρια σφραγίζοντας τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν. (Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις εντός των ημερών).

Ο κ. Λίμα ταξιδεύει την Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να κλείσει τις υποχρεώσεις του στον Πανιώνιο και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει και πάλι στο νησί. Οι προπονήσεις της Ναξιακής ομάδας θα αρχίσουν στις 27 Αυγούστου, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για μεταγραφές και φιλικούς αγώνες.

Στόχος του ιστορικού σωματείου του Πανναξιακού ΑΟ είναι η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου Κυκλάδων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νόνι Λίμα έχει γράψει μια επιτυχημένη πορεία στο παρελθόν με τη Ναξιακή ομάδα, την οποία είχε οδηγήσει στην Δ Εθνική κατηγορία και μάλιστα τερματίζοντας στην 2η θέση.

Ο Νόνι Λίμα ήταν προπονητής του Πανναξιακού: 2004-2005 ενώ την επόμενη χρονιά παραμένει στη Νάξο ως προπονητής της «Αριάδνης» (2005-2006).
Επανέρχεται στον Πανναξιακό τη σεζόν 2006-2007.
Τα τελευταία χρόνια (από το 2011 έως σήμερα) ήταν βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο, την ομάδα που ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 304 ματς επί δώδεκα συνεχιζόμενες σεζόν (έως το 1988).

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*