VIDEO: Αγιασμός στο «Γιάγκος Γρατσίας», το «αριστούργημα» του Φιλωτιού

 
 
 

 filoti.gipedo 1

Ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο-στολίδι του Φιλωτιού «Γιάγκος Γρατσίας» είναι γεγονός.

Οι ομάδες που πάτησαν πρώτες το χορτάρι του ανακατασκευασμένου γηπέδου είναι ο ΑΜΣ Φιλωτίου και ο Πανναξιακός που αγωνίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

filoti.agiasmos.gipedo 1

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο εφημέριος του χωριού τέλεσε τον αγιασμό του γηπέδου, ευχήθηκε «καλορίζικο» και κάλεσε τα παιδιά να αθλούνται σε αυτό. Ο ιερέας αποκάλεσε «αριστούργημα» το νέο γήπεδο του Φιλωτιού και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

filoti.agiasmos.gipedo 2

Παρών στην εκδήλωση του αγιασμού ήταν ο π. Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης για τον οποίο η ολοκλήρωση του γηπέδου ήταν ένα «στοίχημα», το οποίο και κέρδισε.

filoti.agiasmos.gipedo 4
Στην τελετή του αγιασμού του «Γιάγκος Γρατσίας» παρόντες ήταν το Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου μικροί και μεγάλοι αθλητές που φορούν τη φανέλα της Φιλωτίτικης ομάδας καθώς και η αποστολή του Πανναξιακού.

filoti.agiasmos.gipedo 6

Λίγο αργότερα και μετά από πολλά χρόνια ο ΑΜΣ Φιλωτίου πάτησε χορτάρι στο γήπεδο του, που πλέον θα μπορεί να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες και θα είναι χώρος έλξης, προπόνησης και άθλησης της νεολαίας.

{youtube}xDIvNtD5b3s{/youtube}

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*