Για κινητοποιήσεις ετοιμάζεται ο Πανναξιακός (video)

 
 
 

pannaxiakos ao

Σε κινητοποιήσεις θα προχωρήσει ο Πανναξιακός ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πενιχρή χρηματοδότηση που έλαβε από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Τα αθλητικά σωματεία ήδη εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή, με τον πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο (ποδόσφαιρο, στίβο) Μιχάλη Αγγελή να ανακοινώνει την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου και τον εκπρόσωπο του Πανναξιακού ΑΟΝ (βόλεϊ, μπάσκετ) Μπάμπη Ιωσιφίδη, να απειλεί να παραδώσει τις υποδομές της ομάδας στο δήμο.

karousis 1

Ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Δημήτρης Καρούσης σε δηλώσεις του για το θέμα, στο naxostimes.gr, τόνισε ότι «η δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, απαξιώνει τα αθλητικά σωματεία και κατ’ επέκταση τα παιδιά μας».

«Εγώ μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και την κατανομή των χρημάτων στα αθλητικά σωματεία, περίμενα να πω «ευχαριστώ» στο δήμο και όχι να δω την απαξίωση στον αθλητισμό και στα παιδιά μας» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο Πανναξιακός, σύντομα θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Όπως δήλωσε, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου κι εκεί θα αποφασιστεί ο τρόπος διαμαρτυρίας και οι κινητοποιήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

«Θα κάνουμε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη προκειμένου να αποφασίσουμε σε τι είδους κινιτοποιήσεις θα προχωρήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συντοπίτες μας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα».

«Το φαινόμενο που παρατηρείτε στο νησί μας δεν το συναντάς αλλού. Οι ομάδες της Νάξου έχουν τεράστιες επιτυχίες παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και διαφημίζουν το νησί παντού. Προσελκύουν κοντά τους και κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά μας και τα κρατούν μακριά από τις κακές συνήθειες. Κανείς μας δεν περίμενε μια τέτοια αντιμετώπιση από τη δημοτική αρχή του τόπου, που θα έπρεπε να στηρίζει τις ομάδες του νησιού, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα ίδια μας τα παιδιά» σημείωσε ο κ. Καρούσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα χρήματα που πρόσφατα μοιράστηκαν στα αθλητικά σωματεία της Νάξου από το δήμο είναι 35.000 (δείτε αναλυτικά τα ποσά).

Δείτε το video με τις αντιδράσεις των συλλόγων στο δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

{youtube}Wak_YPLZ38c{/youtube} 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*