Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Νεάνιδες του Πανναξιακού

admin
22/01/2016 18:25
 
 
 

Οι Νεανίδες των Ρούσσου – Φραγκίσκου σήκωσαν το κύπελλο μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φίλους του αθλήματος και πανηγύρισαν ξέφρενα την κατάκτηση του τίτλου

Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι νεάνιδες του Πανναξιακού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Νεώριου Σύρου με 3-0 σετ. Οι «μικρές» του Πανναξιακού ήθελαν μόνο 2 σετ για να πανηγυρίσουν καθώς είχαν κερδίσει στη Σύρο με 3-1 και χρειάζονταν μόνο ένα βαθμό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Φυσικά από τους πανηγυρισμούς δεν έλειψαν και οι απαραίτητες… σέλφι με τα χαμόγελα των κοριτσιών μας να στολίζουν την μεγάλη αυτή νίκη και σε πρώτο πλάνο η «πολύτιμη» κούπα.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πανναξιακού δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Προηγήθηκαν εύκολα με 9-1, για να πάρουν τελικά το σετ με 25-12.

Στο δεύτερο σετ ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά, ενώ το Νεώριο προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, μειώνοντας σε 10-6. Η ομάδα του Χρήστου Σκέρτα συνέχισε να κυνηγάει το σκορ μειώνοντας σε 20-17. Κάπου εκεί τα κορίτσια του Γιάννη Φραγκίσκου, έδειξαν πιο ψύχραιμα και με όπλο το καλό σερβίς έκαναν το 23-18, με την Ζαζάνη να κάνει το 24-19 και με ένα λάθος στη συνέχεια να γίνεται τελικά το 25-20, που ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο στον Πανναξιακό.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο -πόντο (6-6). Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός «πάτησε γκάζι» και έφτασε εύκολα στο 19-12. Το τελικό 25-14 ήρθε εύκολα για τις Ναξιώτισσες που πανηγύρισαν έξαλα τον 2ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.

Νεάνιδες Πανναξιακος ΑΟΝ – ΑΣΕ Νεωρίου 3-0 (25-12, 25-20, 25-14)
Διαιτητές: Μουστάκη – Κατσούλης / Σημειωτρια: Τσακωνιατου
Πανναξιακος ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Αναγνώστου Λ., Αναγνώστου Β., Γεροντή, Ζαζάνη, Παντελιά, Βασιλάκη, Σταυροπούλου, Βαθρακοκοίλη, Ρώτα, Βόμβα.
ΑΣΕ Νεωρίου (Σκέρτας): Ρούσσου Α., Πρίντεζη Μ., Κοκμοτού Ν., Μπουντούρη, Κοκμοτού Β., Πάχη, Παπουτσά, Σκουλάτου, Καραβάνα.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*