Εγγραφές στον Πανκυκλαδικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

admin
10/02/2016 15:54
 
 
 

Στην εγγραφή και νέων μελών προχωρά ο (αναγνωρισμένος από το Πρωτοδικείο Σύρου) Πανκυκλαδικός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Η προσωρινή διοίκηση του Συνδέσμου καλεί όσους προπονητές-τριες πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής, να προχωρήσουν σε διαδικασία εγγραφής μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Μέλη του Συνδέσμου μπορούν να γίνουν ημεδαποί ενήλικες, ως εξής:

1) Οι διπλωματούχοι της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., καθώς και των σχολών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως έχει καθορισθεί από τις διατάξεις της σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA και της ειδικής συμφωνίας μεταξύ ΕΠΟ και της επιτροπής JIRA.

2) Οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) των ελληνικών πανεπιστημίων, με κύρια ειδικότητα το άθλημα του ποδοσφαίρου, που έχουν την ειδική αναγνώριση ισοτιμίας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως έχουν καθορισθεί από τις διατάξεις της σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA.

3) Οι πτυχιούχοι ή κάτοχοι διπλώματος αναγνωρισμένων σχολών προπονητών του εξωτερικού των χωρών του πρωτοκόλλου της αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της U.E.F.A., εφόσον συναινεί η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του.

4) Οι διπλωματούχοι των σχολών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

5) Οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) των ελληνικών πανεπιστημίων, με κύρια ειδικότητα το άθλημα του ποδοσφαίρου που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά εγγραφής στον Σύνδεσμο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6979256274 (Κάμπαξης Δημήτριος), 6947302291 (Μανθόπουλος Μιχάλης) ή να αποστείλουν mail στο sppcyclades@gmail.com.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*