Ευχαριστήριο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για τα Δήλεια 2021

Newsroom
20/10/2021 17:44
 
 
 

Όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της αθλητικής διοργάνωσης Δήλεια 2021 θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω δελτίου Τύπου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Πρώτα απ’ όλα, ευχαρίστησε τους – από κοινού με εκείνη – διοργανωτές ΑΟ Μυκόνου και Δήμο Μυκόνου, την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους μεγάλους χορηγούς Seajets, Blue Star Ferries, Fast Ferries (για τη γενναιόδωρη έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια), τη Bioten για την προσφορά υλικού και το ταξιδιωτικό γραφείο ZAS TRAVEL για την αγαστή συνεργασία.





Ιδιαίτερη μνεία έκανε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου κ. Αλέξανδρο Κουκά και την κ. Ελένη Κοντιζά, εντεταλμένη σύμβουλο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου για την μεγάλη υποστήριξή τους στη φετινή διοργάνωση.

«Η βοήθεια όλων ήταν πολύτιμη, η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει! Το παν για μας είναι η χαρά και οι όμορφες εμπειρίες που αποκομίζουν από τον κλασικό αθλητισμό τα παιδιά και, κρίνονταςαπό τα πλατιά χαμόγελα των μικρών αθλητών και αθλητριών που ήρθαν στη Μύκονο φέτος, νομίζουμε ότι τα καταφέραμε περίφημα! Θα τα ξαναπούμε το 2022 με ακόμα περισσότερα παιδιά και σωματεία στο στάδιο!» καταλήγει το δελτίο Τύπου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.





(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*