Ευχαριστίες Ραουζαίου σε Πανθηραϊκό

admin
28/04/2016 16:37
 
 
 

Τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανθηραϊκού ευχαρίστησε το μέλος του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» Πέτρος Ραουζαίους, για την φιέστα που διοργάνωσαν με αφορμή την τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης των αγώνων ανάδειξης του πρωταθλητή στην Α’ Κυκλάδων.

Ο κ. Ραουζαίος δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανθηραϊκό, τον πρόεδρο κο. Καμπουράκη Νίκο καθώς επίσης και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας για τη φιλοξενία που μου παρείχαν κατά τη διαμονή μου στη Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου φίλο, Μάριο Γαλανό, μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων και του συνδυασμού μας, “Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Απέδειξαν για άλλη μια φορά τι σημαίνει η έννοια της φιλοξενίας, κάτι για το οποίο φημίζεται το νησί τους και γι’ αυτό νιώθω υποχρεωμένος να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα μπαράζ. Εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουν την άνοδο, σε μια αντίστοιχη φιέστα, όπως κάναμε το Σάββατο, γιατί πραγματικά το αξίζουν. Τέλος, θέλω να τους ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!».

Οι δηλώσεις του κ. Ραουζαίου παραχωρήθηκαν στο site sportcyclades.gr.

(Πηγή φωτό: sportcyclades.gr)

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*