Όταν η φαντασία πάει σχολείο: Μια δημιουργική χρονιά ξεκινά στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου – Δείτε φωτογραφίες

Δημοτικό Φιλωτίου
Newsroom
11/09/2024 00:23
 
 
 

 

Το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου στη Νάξο ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη, προσκαλώντας τους μαθητές του σε μια χρονιά γεμάτη φαντασία, παιχνίδια και δημιουργικότητα. Η σχολική κοινότητα έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα υπέροχο περιβάλλον μάθησης, όπου τα παιδιά θα μπορούν να εξερευνούν τη γνώση μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Δημοτικό Φιλωτίου

Με θέμα «Όταν η φαντασία πάει σχολείο», το σχολείο υπόσχεται να μεταφέρει τους μαθητές σε έναν μαγικό κόσμο, γεμάτο χαρακτήρες και ιστορίες που θα ζωντανέψουν τη φαντασία τους. Ο Μίμης και η Άννα θα τους ξεναγήσουν, ενώ οι κλασικοί ήρωες όπως ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, η σοφή κουκουβάγια και η κυρία Αλφαβήτα με τα 24 γράμματά της θα συνοδεύουν τη διαδρομή τους.

Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου

Από πολύχρωμα μπαλόνια, επιδαπέδια παιχνίδια όπως το φιδάκι και το σκάκι, έως το κυκλοφοριακό πάρκο και τα γεωμετρικά σχήματα, οι μαθητές θα ανακαλύψουν διασκεδαστικούς τρόπους να μάθουν, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Το σχολείο εύχεται στους μαθητές μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ο Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου θα τελεστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το πρωί.

Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου Δημοτικό Φιλωτίου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 332 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*