Τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου στη Σύρο, σχετικά με θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Το σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαρτίου στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου, ως εξής: Πέμπτη 19/03: 16:00-21:00 και Παρασκευή 20 Μαρτίου 16:00-21:00.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι (όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία) υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν/μεταποιούν/εμπορεύονται/διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε, βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Θεοδωράκη (τηλέφωνο 22810-82346, εσωτερικό 3) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969.
One Comment