Στις 19 και 20 Μαΐου οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

 
 
 

Στα τέλη Μαΐου και πιο συγκεκριμένα, στις 19 και 20 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2018 για την πιστοποίηση της γνώσης στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά και τα Ισπανικά.

Οι εξετάσεις αφορούν στα επίπεδα:

α) Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test), στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική,
β) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική,
γ) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από σήμερα έως και την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 (στις 15:00). Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος καταχώρισης, το οποίο είναι προσπελάσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://kpg.it.minedu.gov.gr και θα οριστικοποιούνται στις ΔΙ.Δ.Ε. έως και την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Οι σχετικές με τις εξετάσεις πληροφορίες θα παρέχονται στους υποψήφιους από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ (www.minedu.gov.gr), καθώς και από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Για τις Κυκλάδες αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στα παρακάτω σημεία:
ΣΥΡΟΣ: ΔΔΕ Κυκλάδων, τηλ. 2281084644 (Βουδούρη Μάρθα και Μάινα Μαρία)
ΑΝΔΡΟΣ: ΓΕΛ Άνδρου (Χαζάπη Χρυσή)
ΘΗΡΑ: ΓΕΛ Θήρας (Τσομίδου Θεανώ)
ΜΗΛΟΣ: ΓΕΛ Μήλου (Λουκιανός Μιχαήλ)
ΝΑΞΟΣ: ΓΕΛ Νάξου (Μανδηλαράς Νικηφόρος)
ΠΑΡΟΣ: ΓΕΛ Πάρου (Ρούσσου Φωτεινή)

kratiko pistopoihtiko glossomatheias info

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*