Φωτιά στην Αττική: Ο πρώτος νεκρός, βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου

Newsroom.
13/08/2024 08:12
 
 
 

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό, εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας περίπου 60 χρόνων, η οποία εργάζονταν σε επιχείρηση που κατασκεύαζε στεφάνια για μνήματα.

Η άτυχη γυναίκα παρά την παρότρυνση των συναδέλφων της να φύγει από την επιχείρηση που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Στρατονίκης και Αναπαύσεως δεν τον έκανε με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπιστεί νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτήριο είχε επεκταθεί.

Δύο συνάδελφοί της που ήταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε εκεί η φωτιά φέρονται να έχουν περιγράψει ότι «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε “ελάτε, ελάτε” και αυτή μας είπε “θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο”. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια»

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο» δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*