Τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) τον Ιούνιο τόσο με φυσική παρουσία σε Άνδρο, Μήλο και Σύρο όσο και εξ αποστάσεως για κάθε εργαζόμενο στις Κυκλάδες ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:
*Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου, 09:00-14:00 με φυσική παρουσία στο γραφείο Άνδρου.
*Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου, 09:00-14:00 με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα στη Σύρο.
*Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου, 16:00-21:00 με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα στη Σύρο.
*Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου, 09:00-14:00 μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.
*Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου, 16:00-21:00 μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.
*Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Ιουνίου, 09:00-14:00 με φυσική παρουσία στο γραφείο Μήλου.
Με τα σεμινάρια αυτά ολοκληρώνεται ο κύκλος του α’ εξαμήνου, ενώ τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν.
Ποιους αφορούν
Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά. και είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον ΕΦΕΤ.
Κόστος συμμετοχής: 100€ / άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30€ υπέρ του ΕΦΕΤ).
Πληροφορίες και υποβολή αίτησης εδώ
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας.