Κεφτεδάκια Ψαριού , Ψαροκροκέτες ή ψαροκεφτέδες όπως και να το ονομάσεις μία είναι η απόλυτη συνταγή.
Πανεύκολη, πεντανόστιμη και με λίγα υλικά. Ιδανική συνταγή για τα παιδία που δεν τρώνε εύκολα τα ψαράκια. Τα παιδία μου φυσικά τα εξαφάνισαν μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου!!!
Υλικά:
*225 γρ. ψάρι (μπορείς να το κάνεις με ψάρι που έχει περισσέψει ,ακόμα και με και κονσέρβα τόνου)
*3 αβγά
*60 γρ. gouda τριμμένο
*1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
*3 φέτες ψωμί του τοστ
*1 κ.σ. μουστάρδα
*30 γρ. αλεύρι (θα χρειαστεί και έξτρα για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση:
Βγάζω απ’ το ψάρι τα κόκκαλα και το μαδάω με τα χέρια μου.
Χτυπάω λίγο τα αβγά και τα προσθέτω στο ψάρι ,μαζί με το σκόρδο, το τυρί, την μουστάρδα .
Με τα χέρια μου επίσης ,κόβω σε μικρά κομματάκια το ψωμί του τοστ και τα προσθέτω στα παραπάνω, αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι.
Μόλις ρίξω και το αλεύρι ανακατεύω στην ουσία ζυμώνοντας τα υλικά μου και στην συνέχεια , ρίχνω λίγο ελαιόλαδο στα χέρια μου ,πλάθω τα κεφτεδάκια, περνάω από αλεύρι και τηγανίζω μέχρι να πάρουν αυτό το ωραίο χρυσάφι χρώμα!!
Πηγή: supermumoftwinboys.blogspot.com
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις