Καιρός: Εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού – Ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας με πολλές βροχές

Newsroom.
08/09/2024 06:45
 
 
 

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα παρουσιάσει μεγάλη αλλαγή και θα μπει τέλος στο «ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα» των τελευταίων εβδομάδων.

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για εντυπωσιακή αλλαγή στη διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα παρουσιάσει μεγάλη αλλαγή και θα μπει τέλος στο «ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα» των τελευταίων εβδομάδων.

Η αλλαγή δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα με τα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

«Eντυπωσιακή η αλλαγή της διάταξης των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες δίνοντας τέλος στο “ατμοσφαιρικό θερμό μποτιλιάρισμα” των τελευταίων εβδομάδων στις περισσοτερες χώρες της γηραιάς ηπείρου και κυρίως φυσικά στα νότια τμήματά της, αλλά και με αρκετές βροχές, φαινόμενα που κυρίως προς την Τρίτη θα πρέπει να επηρεάσουν και τα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια της Ελλάδας».

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Μεσόγειο – «Ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας με πολλές βροχές»

Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Με τον άστατο καιρό να επιμένει θα κυλήσει και το προσεχές 24ωρο στη χώρα μας. «Έρχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Μεσόγειο, θα δώσει μεγάλο όγκο νερού, που χρειάζεται προσοχή. Πλέον μπαίνουμε σε καθαρά φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα θα αρχίσει να υποχωρεί η θερμοκρασία» περιέγραψε ο μετεωρολόγος.

«Απομακρυνόμαστε από τις υψηλές θερμοκρασίες, το καλοκαίρι είχαμε ζέστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας αρκετά υγρός με πολλές βροχές. Μπαίνουμε σε περίοδο βροχοπτώσεων» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 298 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*