Καιρός: H «Atena» θα στείλει βροχές και πιθανόν καταιγίδες και στις Κυκλάδες

βροχές και καταιγίδες
Newsroom.
10/09/2024 06:29
 
 
 

 

Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου αρχικά από τα δυτικά και σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες και από το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα στα δυτικά σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες στην Αττική. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες έως 6 μποφόρ. Και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπεται ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Και η θερμοκρασία από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες και στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 665 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*