Καιρός: Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων

Newsroom.
14/09/2024 06:25
 
 
 

 

Περιορισμένες θα είναι οι βροχές το Σαββατοκύριακο και αρκετά ενισχυμένοι οι άνεμοι, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ειδικά από την Κυριακή και μετά, με ενδείξεις για ιδιαίτερα βροχερό καιρό τη νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο περιμένουμε λίγες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι δυτικοί έως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά τους 26 βαθμούς, έως 28 με 30 στα υπόλοιπα.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες περιμένουμε αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στα πιο νότια τμήματα του Αιγαίου 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή περιμένουμε λίγες βροχές και πάλι στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*