Βαθιά θλίψη στη Νάξο για το θάνατο του Νίκου Σάββα

savvas nikos
admin
08/07/2016 20:57
 
 
 


ΣΟΚ έχει προκαλέσει στη Νάξο ο ξαφνικός χαμός του Νίκου Σάββα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού και υπεύθυνου του κιλικείου του Λυκείου Νάξου…

Ο Νίκος την Παρασκευή το πρωί ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου… Οι γιατροί έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν στη ζωή προετοιμάζοντας παράλληλα και διακομιδή στην Αθήνα, όμως η καρδιά του τον πρόδωσε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς  και τους φίλους του…

Στο άκουσμα του θανάτου του Νίκου Σάββα, ο Πανναξιακός ΑΟ και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. και η διοικούσα επιτροπή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, συνήλθαν σήμερα Παρασκευή 8-7-2016 σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από το άκουσμα του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή – μέλους της αθλητικής οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. και εξέχοντος μέλους της Ναξιακής κοινωνίας Σάββα Νικολάου και αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και μέλη του να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην μνήμη του στο Κέντρο Υγείας – Γενικό Νοσοκομείο  Νάξου
  3. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα να παραταχθεί με μαύρα περιβραχιόνια στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο ΔΑΚ Νάξου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη του αγώνα.
  4. Το παρών ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Τα βαθιά της συλλυπητήρια για το χαμό του Νίκου Σάββα εκφράζει με ανακοίνωση της και η ΕΠΣ Κυκλάδων:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καθώς και σε όλη την αθλητική οικογένεια της Νάξου και των Κυκλάδων.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*