Νάξος: Η ABOVE γιορτάζει μαζί σας τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα απίστευτο πακέτο δώρων για ένα υπερτυχερό ζευγάρι!

Newsroom
11/02/2023 22:06
 
 
 

 

Η ABOVE, γιορτάζει μαζί σας τον Άγιο Βαλεντίνο δημιουργώντας ένα απίστευτο πακέτο δώρων για ένα υπερτυχερό ζευγάρι!

Αν έχεις πει ήδη το “Yes I Do” στον καλό σου και ετοιμάζεσαι για την μεγάλη μέρα του γάμου, έχουμε κάτι που θα σας ενθουσιάσει!

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τον γάμο σας!

Πιο συγκεκριμένα, η ABOVE σας κάνει δώρο τη φωτογράφιση του γάμου σας …αλλά δε μένουμε μόνο εκεί!
…Κοσμηματοπωλείο στη Νάξο σας κάνει δώρο ένα χρυσό μονόπετρο 14Κ κι επιπλέον -20% έκπτωση στις βέρες που θα διαλέξετε!

Το δημιουργικό γραφείο, “Επέστρεφε” της Μαρίας Ελευθερίου τη δημιουργία της μακέτας αλλά και την εκτύπωση των προσκλητηρίων σας!

Επιπλέον, σας εξασφαλίζουμε την εικόνα που έχετε ονειρευτεί για τον εαυτό σας, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, με τη βοήθεια του κομμωτηρίου Lovehair, που σας κάνει δώρο το νυφικό σας χτένισμα και της make up artist Γαρυφαλλιάς Προμπονά για το νυφικό σας μακιγιάζ.

Το κατάστημα υποδηματων BARONI στο Χαλάνδρι σας προσφέρει έκπτωση -30% σε όποιο επώνυμο γαμπριάτικο κοστούμι επιλέξετε, ενώ το κατάστημα moustakis shoes σας κάνει δώρο τα νυφικά και τα γαμπριατικά παπούτσια. Και ολοκληρώνουμε την υπέροχη εικόνα σας για εκείνη τη μέρα, με τη νυφική ανθοδέσμη δώρο από το ανθοπωλείο του Νεκτάριου Βαλέτα.

Και συνεχίζουμε…
Το Korres catering σας κάνει -20% έκπτωση στο μενού της επιλογής σας για τη δεξίωση του γάμου σας, το ζαχαροπλαστείο του Μάκη Μαθιάσου σας κάνει δώρο τη γαμήλια τούρτα και η εταιρία mind fleur σας προσφέρει τις υπηρεσίες bar catering με -20% έκπτωση.

Τέλος, γάμος χωρίς μουσική γίνεται; Δεν γίνεται! Θα σας ξεσηκώσει στο party του γάμου σας με τις μουσικές του επιλογές ο Γιάννης Μελισσουργος.

Πώς θα λάβετε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό; Αρχικά θα πρέπει να μας ακολουθήσετε στον λογαριασμό μας στο Instagram: @above.weddings και στη συνέχεια, σας περιμένουμε στο γραφείο μας στην οδό Παπαβασιλειου στη Νάξο (δίπλα από το κατάστημα τοπικών προϊόντων του κ. Τσιμπλάκη) ώστε να αφήσετε τα στοιχεία σας!

Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν ραντεβού στο γραφείο της ABOVE για να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα του έρωτα! Σας περιμένουμε, από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00

Το τυχερό ζευγάρι θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση που θα γίνει μέχρι τέλος του μήνα!

– Κατάστημα ενδυμάτων BARONI Ε.Π.Ε. | Τηλέφωνο: 21 0681 5847
– Δημιουργικό γραφείο, “Επέστρεφε” Ελευθερίου Μαρία | Τηλέφωνο: 697 804 4139
– Dj Γιάννης Μελλισουργός | Τηλέφωνο: 697 845 6296

(Visited 609 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*