Τα σούπερ μάρκετ Κουτελιέρης στηρίζουν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου

eeeek koytelieris 1
admin
10/11/2016 09:31
 
 
 

Μπορεί μια (φαινομενικά απλή) απόφαση τοπικής επιχείρησης να αξιοποιηθεί προς όφελος μιας δομής που προσφέρει σημαντικό έργο; Φυσικά και μπορεί!

Ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ «Κουτελιέρης» Βαγγέλης Κουτελιέρης αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάργηση των χάρτινων διαφημιστικών φυλλαδίων, εξοικονομώντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο διέθεσε σε μια σημαντική «επένδυση».

eeeek koytelieris 2
Κι αυτή δεν ήταν άλλη από τη διάθεση των χρημάτων αυτών στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Νάξου, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του εργαστηρίου μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής, καθώς και διάφορες άλλες ανάγκες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

eeeek koytelieris 3
Για την σημαντική αυτή πράξη κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των σούπερ μάρκετ «Κουτελιέρης» (η οποία αξίζει να βρει κι άλλους μιμητές), ο διευθυντής Ευστράτιος Φουτάκογλου, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου επισκέφθηκαν το μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ και εξέφρασαν τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τον κ. Κουτελιέρη.

(Visited 318 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*