Δυναμική επανεκκίνηση του ΝΟΒΕ, αρχής γενομένης από την πίτα του

Newsroom
13/02/2024 12:14
 
 
 

 

Τη δυναμική επανεκκίνηση του Ναξιακού Οργανισμού Βιοϊατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ) ανέδειξε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο «Καμίνι» του Γαλατσίου.

Η πανηγυρική εκδήλωση ήταν αφιερωμένη τόσο στους παλαιούς, όσο και στους πρόσφατους υγειονομικούς που δίνουν αγώνα για να διαφυλάξουν την υγεία των Ναξιωτών και των κατοίκων των γειτονικών νησιών, αλλά και στους νέους Ναξιώτες φοιτητές (17 τον αριθμό) τους οποίους βράβευσε ο ΝΟΒΕ και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους μελλοντικούς υγειονομικούς.

Το παρών έδωσαν η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, οι πρώην πρόεδροι του ΝΟΒΕ, καθηγητές Νίκος Λεγάκης και Ντέμης Κορρές, πολλοί πανεπιστημιακοί, γιατροί και άλλοι υγειονομικοί, εκπρόσωποι της δημοτικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι ναξιακών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στη παρέμβαση του, ως πρόεδρος του ΝΟΒΕ, ο Γιάννης Βλασερός, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στη λαμπρή προϊστορία του οργανισμού, κυρίως με την διοργάνωση των περίφημων Ιατρικών Ημερών της Νάξου και την ανάγκη επιβίωσης του. Επίσης, τόνισε την έκδηλη ανάγκη πλαισίωσης του οργανισμού κυρίως με νέους υγειονομικούς, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, η εκδήλωση διανθίσθηκε με ένα εντυπωσιακό ηχόραμα με τίτλο «Νάξο γιατρομάνα πατρίδα», ενώ καλύφθηκε μελωδικά από τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Ο Φιλωτίτης».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 170 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*