Πώς θα υπαχθείτε στο ΚΟΤ Γ’ για τις πολύτεκνες οικογένειες (προϋποθέσεις/διαδικασία)

Newsroom
14/02/2024 10:54
 
 
 

 

Για τη νέα κατηγορία Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ Γ’) ηλεκτρικής ενέργειας για πολύτεκνες οικογένειες, το οποίο αποσκοπεί στη δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους, ενημερώνει ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Νάξου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, το ειδικό αυτό τιμολόγιο παρέχει στις οικογένειες με τέσσερα και άνω εξαρτώμενα τέκνα μειωμένη τιμή ρεύματος για οικιακή χρήση. Ειδικότερα, πρόκειται για έκπτωση επί της χρέωσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, ύψους 10 λεπτών/kwh που αφορά αποκλειστικά σε κύρια κατοικία.

Για την ένταξη στο συγκεκριμένο τιμολόγιο προβλέπονται εισοδηματικά κριτήρια: για οικογένεια με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα, το ανώτατο ετήσιο εισοδηματικό όριο διαμορφώνεται σε 50.000 ευρώ, ενώ για κάθε επιπλέον εξαρτώμενο τέκνο προστίθεται το ποσό των 2.500 ευρώ.

Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά εδώ. Οι αιτούντες θα αναρτούν στην πλατφόρμα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 2285024433, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-13:00).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*