Τήνος: Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες

tinos dianomi 1
admin
14/03/2017 09:44
 
 
 

Διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες Τηνίων και μεταναστών πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου-Τήνου «Είμαστε Μια Οικογένεια».
Επίσης, πραγματοποιήθηκε διανομή κατεψυγμένων κοτόπουλων, προσφορά της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, μέσω του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η Πίνδος».

tinos dianomi 2
Τα τρόφιμα προέρχονται από ευγενείς προσφορές στα ειδικά καλάθια των πολυκαταστημάτων «Βιδάλης» και «Παλαμάρης», καθώς και από ανώνυμους δωρητές μέσω των προγραμμάτων της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, «Είμαστε Μια Οικογένεια» της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου-Τήνου και «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ.

tinos dianomi 3
Ο μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ, καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου μέσω των προαναφερθέντων φιλανθρωπικών προγραμμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι οι διανομές τροφίμων και άλλων ειδών (ένδυσης και υπόδησης) πραγματοποιούνται καθημερινά (13:00-14:00) στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου. Επιτροπή Κληρικών – υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού – διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

tinos dianomi 4
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*