Μικροί πυροσβέστες, μεγάλη εμπειρία!

dimotiko agersani pyrosbestes 1
admin
16/03/2017 16:25
 
 
 

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου επισκέφθηκαν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγερσανίου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κάποιες πτυχές του επαγγέλματος του πυροσβέστη, αλλά και να μάθουν το πώς πρέπει να αντιδράσουν σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

«Χρέη» ξεναγού ανέλαβαν ο Αρχιπυροσβέστης Νικόλαος Ζεύλης και ο Πυροσβέστης Κωνσταντίνος Βασιλάκης, οι οποίοι έδειξαν στα παιδιά τους χώρους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, απάντησαν στις ερωτήσεις και τις απορίες τους, ενώ ταυτόχρονα με τις συμβουλές και τις οδηγίες τους, τους «μετέδωσαν» ένα μικρό – όσο και χρήσιμο – κομμάτι γνώσης, σχετικά με την ενδεδειγμένη και σωστή αντιμετώπιση των προαναφερόμενων επικίνδυνων καταστάσεων.

dimotiko agersani pyrosbestes 2
Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου ευχαρίστησε καταρχήν τους μικρούς μαθητές για το ενδιαφέρον που έδειξαν, καθώς και τον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν και την άψογη συνεργασία.

Μόνο θετική και άξια μίμησης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία επίσκεψης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγερσανίου στους πυροσβέστες της Νάξου. Κι αυτό, διότι είναι σημαντικό να επενδύουμε από μικρή ηλικία στη σωστή ενημέρωση και την καλλιέργεια παιδείας, ακόμη και για θέματα πυρασφάλειας.

dimotiko agersani pyrosbestes 3

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*