Ας βοηθήσουμε τα χειρότερα να γίνουν καλύτερα!

naxos polytekni oikogeneia
admin
07/04/2017 09:57
 
 
 

Μια πολύτεκνη οικογένεια της Νάξου μας χρειάζεται! Γονείς άνεργοι και το μόνο εισόδημα, προς το παρόν, να είναι το πολυτεκνικό επίδομα, με τις υποχρεώσεις να «τρέχουν» και κάποιες φορές, ακόμη και το ψωμί να είναι «είδος πολυτελείας». Δίπλα τους στέκεται η γιαγιά, που όμως κι αυτή αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα.

Η μητέρα της οικογένειας απευθύνθηκε για βοήθεια στο «Θεόφιλο», την τελευταία ίσως «σανίδα σωτηρίας». Με αξιοπρέπεια, αναγνωρίζει ότι «υπάρχουν και χειρότερα» και δοξάζει τον Θεό που όλοι έχουν την υγεία τους. Ο «Θεόφιλος», από την πλευρά του, δημοσιοποίησε την ιστορία της πολύτεκνης οικογένειας από τη Νάξο και απευθύνεται σε όλους μας, προκειμένου να βοηθήσουμε στο μέτρο του δυνατού, ώστε τα παιδιά αυτής της οικογένειας να κάνουν Πάσχα…

Ονομάζομαι (Ε) και έχω 4 παιδιά. Ο άνδρας μου είναι άνεργος. Από τότε που έμεινε άνεργος ως τώρα δουλεύει μεροκάματα από δω κι από κει. Τα χρήματα όμως δεν είναι αρκετά για να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες μας τις υποχρεώσεις και αρκετές φορές δεν έχουμε ούτε για ψωμί και περιμένουμε πως και πως το πολυτεκνικό επίδομα για να καλύψουμε ότι μπορούμε. Ενοίκιο τώρα δεν έχουμε, νοικιάζαμε μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά αναγκαστήκαμε να το ξενοικιάσουμε γιατί δεν μπορούσαμε να πληρώνουμε και χρωστάμε και κάποια ενοίκια. Είμαστε φιλοξενούμενοι σε συγγενικό μας πρόσωπο, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε. Το ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Δόξα τω Θεώ και την Παναγίτσα που είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας. Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το γράμμα μου, σας ζητάω συγνώμη για όσα σας έγραψα, αλλά πήρα το θάρρος ακούγοντας για τον “Θεόφιλο” ότι βοηθάει πολύτεκνες οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη. Καλό Πάσχα με υγεία!
Ε., Νάξος

Όσοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν και αυτήν την οικογένεια, μπορούν να καταθέσουν την αγάπη τους στην τράπεζα:
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5067-021628-838
IBAN: GR6301720670005067021628838
BIC: PIRBGRAA
με την ένδειξη «Νάξος»

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*